Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Barcelona Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Barcelona Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Barcelona Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Barcelona Luchthaven
Autohuur Barcelona Luchthaven

Barcelona Airport (BCN), ook bekend als El Prat Airport, gelegen 10 km ten zuidwesten van Barcelona. Er zijn zowel trein en bus tussen de luchthaven en Barcelona.Er zijn vijf verschillende auto bedrijven op de luchthaven, zijn er Hertz, Avis, Europcar, National en ATES Solms.

Met 27.311.765 bezoekers passagiers in 2009, Barcelona Airport, de tweede grootste luchthaven van Spanje. De luchthaven is een hub voor Spanair en Vueling en hebben directe toegang tot ongeveer 130 bestemmingen, voornamelijk in Europa. Barcelona Air geschiedenis ervan gaat terug tot 1918. De nieuwe Terminal 1, ontworpen door Ricardo Bofill geopend in juni 2009, en het wordt bedoeld dat er een nieuwe terminal zal worden afgerond in 2012.

Barcelona te bieden heeft in iets minder dan 30 verschillende cafes, bars en restaurants verspreid over heel het vliegveld. Het bereik van de duty free winkels, mode en accessoires, alsmede andere vormen van winkels zijn ook goed. Andere faciliteiten zijn een speeltuin, een apotheek, medisch centrum, draadloos internet, politie, postkantoor, bank, VIP-lounge en reisbureaus.

Er zijn verschillende hotels in de buurt van het vliegveld, met inbegrip van de onlangs geopende Renaissance Barcelona Airport Hotel, Hotel Ciutat del Prat en Hotel Tryp Barcelona Airport.