Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fuerteventura Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fuerteventura Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fuerteventura Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Fuerteventura Luchthaven
Autohuur Fuerteventura Luchthaven

Fuerteventura Airport ligt 5 km ten zuiden van de hoofdstad Puerto del Rosario. Er is een bus tussen de luchthaven en Puerto del Rosario elk half uur. De autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven zijn Auto Reisen Top Car, Avis, Betacar, Cicar en Hertz

4.492.076 mensen bezochten in 2008 de luchthaven van Fuerteventura. Van Fuerteventura kunnen vliegen naar vele bestemmingen in Europa, maar er is een daling van de luchthaven dat Ryanair niet langer om hem te bedienen vanaf 2012. De luchthaven werd gebouwd in 1960 als gevolg van de grote expansie van het toerisme.

Fuerteventura Airport heeft een goede selectie aan bars, cafes, restaurants en winkels. Andere faciliteiten zijn een speeltuin, VIP-lounge, eerste hulp en ATM.