Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ibiza Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ibiza Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ibiza Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Ibiza Luchthaven
Autohuur Ibiza Luchthaven

Ibiza Airport (IBZ) is gelegen op 7 km ten zuidwesten van Ibiza-stad. De bussen rijden tussen de luchthaven van Ibiza en de stad. De autoverhuur bedrijven die aanwezig zijn op de luchthaven is Auriga Crown, Nationale Ates, Avis, Europcar en Hertz.

4.647.487 passagiers bezocht Ibiza Airport in 2008. De belangrijkste basis voor de luchtvaartmaatschappij Vueling. Rond negen verschillende luchtvaartmaatschappijen die de luchthaven met bestemmingen naar ongeveer 25 verschillende plaatsen in Europa. De luchthaven werd voor het eerst geopend en gebruikt als een militair vliegveld in de Spaanse Burgeroorlog (1936 – 39).

Ibiza Airport heeft een goede selectie van eet-en drinkgelegenheden en winkels. Faciliteiten op de luchthaven betekent apotheek, een kapel, eerste hulp, reisbureaus, geldautomaten en postkantoren. De dichtstbijzijnde hotels zijn gelegen in Playa d’en Bossa.