Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tenerife Luchthaven Los Rodeos

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tenerife Luchthaven Los Rodeos zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tenerife Luchthaven Los Rodeos mini-gids

Autoverhuur Tenerife Luchthaven Los Rodeos
Autohuur Tenerife Luchthaven Los Rodeos

Luchthaven Tenerife Noord (TFN), voorheen bekend als Los Rodeos Airport, gelegen op 11 km van Santa Cruz. Er zijn goede busverbindingen tussen de luchthaven en Santa Cruz. Er zijn vijf verschillende auto bedrijven op de luchthaven, er zijn Auto Reisen, Avis, Cicar, Europcar en Hertz.

4.125.131 passagiers bezocht Luchthaven Tenerife Noord, die in 2007 is de kleinste van de twee luchthavens op het eiland Tenerife. De luchthaven bedient 16 verschillende bestemmingen, voornamelijk in Spanje. Tenerife North Airport staat bekend om de ergste ramp die lucht ooit in de geschiedenis gebeurd. In 1977 botste een KLM-Boeing 747 en 587 mensen werden gedood.

Tenerife North Airport biedt vijf verschillende bars en cafes. Het heeft diverse winkels, enkele van hen te verkopen ambachten en andere bijzondere posten van de Canarische Eilanden. Andere faciliteiten omvatten een apotheek, VIP-lounge, ATM en eerste hulp.