Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tenerife Luchthaven Zuid

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tenerife Luchthaven Zuid zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tenerife Luchthaven Zuid mini-gids

Autoverhuur Tenerife Luchthaven Zuid
Autohuur Tenerife Luchthaven Zuid

Tenerife South Airport in Tenerife, ook bekend als Zuid-Tenerife Reina Sofia Airport (TFS), gelegen op 60 km ten zuiden van de stad Santa Cruz Grana Dilla de Abona.Het is mogelijk om te reizen met de bus tussen de luchthaven en Santa Cruz en andere plaatsen op het eiland. Er zijn zes verschillende autoverhuur bedrijven op de luchthaven, er zijn Auto Reisen, Avis, Cicar, Europcar, Hertz en Goldcar Europa.

In 2009, 7.108.073 mensen bezochten de Zuid Tenerife Airport is een van de twee luchthavens op het eiland Tenerife, waar luchthaven van Tenerife-Zuid is de minste van hen. Er zijn goede busverbindingen tussen de beide luchthavens. Vanaf Luchthaven Tenerife Zuid, een vliegtuig met ongeveer 60 verschillende bestemmingen in Europa.

Tenerife South Airport heeft een goede selectie van winkels, waaronder een duty free shop, alsook cafes, bars en restaurants. De luchthaven kan ook reisbureau, een kapel, een apotheek, medisch centrum, bank, postkantoor, business centre en VIP-lounge. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar een van de hotels in de buurt van het Hotel Vincci Tenerife Golf.