Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Belo Horizonte

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Belo Horizonte zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Belo Horizonte mini-gids

Autoverhuur Belo Horizonte
Autohuur Belo Horizonte

Belo Horizonte is de hoofdstad van de regio Minas Gerais en het grootstedelijk gebied is de derde grootste in Brazilië. De bevolking van de stad werd gemeten in 2009 tot meer dan 2,4 miljoen, en het aantal stijgt tot bijna 5,4 miljoen bij het tellen op de omgeving. Belo Horizonte is gelegen in het zuidwesten van Brazilië, ongeveer 500 km van de westkust en de Atlantische Oceaan. Belo Horizonte was de eerste kunstmatige stad in Brazilië en werd gebouwd in de jaren 1890.

De stad heeft veel open ruimtes en parken, en het rooster is vierkant dus het is gemakkelijk te vinden. Belo Horizonte is een levendige stad die bekend staat om zijn bruisende nachtleven en de talloze bars en disco’s. Voorts heeft het Hof diverse festiviteiten per jaar, waaronder een grote carnavalsoptocht in februari en het International Short Film Festival en het Internationaal Theater Festival. Andere bezienswaardigheden zijn onder het stuwmeer Pampulha en musea zoals het Museu Histórico Abílio Barreto over haar geschiedenis.

Tancedo Neves / Confins International Airport ligt ongeveer 40 kilometer van Belo Horizonte.