Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Curitiba

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Curitiba zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Curitiba mini-gids

Autoverhuur Curitiba
Autohuur Curitiba

Curitiba is de grootste stad en hoofdstad van de deelstaat Paraná met meer dan 1,8 miljoen inwoners (2009). Het is tevens het economisch centrum in zowel de staat en het zuidelijke deel van Brazilië. Curitiba ligt ten zuidoosten van het land en het is ongeveer 100 km naar de kust aan de Atlantische Oceaan. Opgericht in 1654 en is enorm gegroeid de afgelopen jaren, vooral als gevolg van immigratie.

Old Town die voortvloeien uit de eerste eeuwen na de stichting, is goed bewaard gebleven en bieden een authentieke ervaring van de geschiedenis van de stad. Veel gebieden zijn een erfenis van de vele immigranten, met inbegrip van Germantown Woods, Japan, Square en de Italiaanse Woods. De gebieden worden de bossen in met enkele oude gebouwen of kleine districten. Curitiba biedt ook talrijke parken en musea. Buiten de steden zijn gevestigd Iguaçu Park is het grootste in zijn soort. Er zijn vele activiteiten en attracties, waaronder een grote dierentuin.

Afonso Pena International Airport is een moderne luchthaven ligt op ongeveer 18 km buiten het centrum.