Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fortaleza

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fortaleza zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fortaleza mini-gids

Autoverhuur Fortaleza
Autohuur Fortaleza

Fortaleza is een populaire stad gelegen op het westen van het land kust in het noorden. De stad heeft een belangrijke vissershaven die leidt tot de Atlantische Oceaan en het leven op de industrie en het toerisme. Fortaleza is de hoofdstad van de staat Ceará en is de vijfde grootste stad van het land. De bevolking in Fortaleza in 2009 werd geschat op meer dan 2 500 000 Opgericht in 1609 door de Portugese en werd in het begin bekend om suikerplantages.

Fortaleza is het best bekend als een toeristische stad, alsmede de uitvoer van grondstoffen zoals suiker, koffie, rum en fruit. Zowel de Brazilianen en buitenlandse toeristen bezoeken de stad vanwege de 90 km lange zandstranden en een tropisch klimaat met rond de 30 graden Celsius gedurende het hele jaar. Fortaleza’s Cathedral werd gebouwd in het midden van de jaren 1900, en is de derde grootste kerk in Brazilië. Er zijn mogelijkheden voor rondleidingen van het oude fort dat de stad groeide rond als een museum.

Fortaleza Pinto Martins International Airport opende zijn deuren in 1998 en is gelegen ca. 10 km van het stadscentrum.