Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Manaus

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Manaus zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Manaus mini-gids

Autoverhuur Manaus
Autohuur Manaus

Manaus is centraal gelegen in het noordelijke deel van Brazilië. Het is gelegen aan de oevers van de rivier de Rio Negro, die de Amazone-rivier uitkomt voor de 15 km.Opgericht in 1669 en groeide aan het eind van de jaren 1800 als gevolg van de rubberplantages. Vandaag de dag zijn er ongeveer 1,7 miljoen inwoners in de stad (2009). Manaus is omringd door jungle en is de enige stad in een straal van 1000 km.

Manaus is beroemd vanwege de haven en de plaats van de jungle en de ’s werelds grootste rivier. Enkele van de meest bekende toeristische attracties zijn boottochten langs de rivier en uitstapjes in de jungle. In de stad zijn er veel parken en groene ruimten, met inbegrip van een botanische tuin en een dierentuin. Ook een aantal van de prachtige gebouwen zijn de moeite waard ervaren, waaronder het beroemde Opera House uit 1896. Langs de Rio Negro, er zijn veel stranden die populair zijn onder de bewoners en bezoekers.

Eduardo Gomes International Airport is een grote luchthaven ligt 14 kilometer buiten Manaus.