Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Altenburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Altenburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Altenburg mini-gids

Autoverhuur Altenburg
Autohuur Altenburg

Altenburg is gelegen in het centrum van Duitsland – in het oostelijk deel van de Duitse deelstaat Thüringen – Pleiße de rivier, en heeft ongeveer 37.200 inwoners (2007).Het ligt 39 km ten zuiden van Leipzig, en is de belangrijkste stad in het district Altenburger Land.

De stad staat bekend om zijn productie van speelkaarten en kaarten hebben hun eigen museum.

Altenburg werd voor het eerst genoemd in 900, en heeft vele historische bezienswaardigheden.

City Hall van de 1560 is een van de belangrijkste rennessansebygningene in Duitsland, en een van stad architectonische bezienswaardigheden.De Nikolai Kerk uit de jaren 1200, veel bezoekers – met haar 45 meter hoge toren. De toren is open voor het publiek, en vanaf de top heeft een prachtig uitzicht over de stad.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn Altenburg Castle – wanneer het hoofdgebouw is van rennessansen huizen Speelkaarten Museum, St. Bartholomäikirche – kerk met roots uit de 1100’s met de toren uit 1659, Mauritianum – de stad Natural History Museum en het Lindenau Museum – een tentoonstelling van Italiaanse schilderijen uit rennessansen.Het museum heeft de grootste collectie in Europa buiten Italië, waar men kan zien sculpturen, reliëfs en antieke artefacten uit 700 f.Kr.

De stad Brouwerij Museum is ook een populaire attractie, waar bezoekers kunnen leren meer over bier en brouwerij geschiedenis.

De regionale luchthaven Leipzig – Altenburg Airport ligt 5 km ten zuidoosten van het centrum.