Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Bielefeld

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bielefeld zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bielefeld mini-gids

Autoverhuur Bielefeld

Autohuur Bielefeld

Bielefeld, die heeft van circa 325.000 inwoners, gelegen in het noordwestelijke deel Duitsland – Noord-Rijnland-Westfalen.Opgericht in de vroege jaren 1200 in de grote bosgebied genaamd Teutoburger Woud.

Aangezien een groot deel van de centrale binnenstad werd verwoest tijdens de 2e De Tweede Wereldoorlog, zijn er weinig overgebleven historische gebouwen in Bielefeld. Sommige grote middeleeuwse kerken zijn inderdaad intact zijn – met inbegrip van Nicolaikirche en Mariakirche, zowel uit de jaren na 1200.

Anders byborgen Sparrenburg, gelegen net buiten het centrum, de bekendste attractie van Bielefeld. Het werd gebouwd ca. 1240, en het prachtige park rondom het kasteel is ook een populaire toeristische attracties.

Bielefeld staat bekend om een aantal bijzondere en goed bezochte festivals en markten. Het belangrijkste is dat Sparrenburgfest met haar middeleeuwse markt wordt gehouden in juli – en in september is er een aparte wijnmarkt in de stad. Bovendien is het onderscheidend linvevermarkedet vermeld. Het wordt elk jaar gehouden in mei.

De dichtsbijzijnde internationale flypøass is Paderborn / Lippstadt Airport, gelegen ongeveer 45 km ten zuidwesten van Bielefeld.

Nederlands