Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Böblingen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Böblingen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Böblingen mini-gids

Autoverhuur Böblingen
Autohuur Böblingen – Foto: © Simon Bauerlein

Böblingen is gelegen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg – in het zuidwesten van Duitsland – en heeft 46.500 inwoners (2008).Het is gelegen aan twee meren en is gekend voor zijn high-tech industrie – evenals het prachtige golvende landschap van heuvels en weilanden.

Opgericht in 1253, en is rijk aan geschiedenis, cultuur en architectuur. De meest beroemde bezienswaardigheid in Böblingen is de St. Dionysius kerk, gelegen in de markt. De kerk is oorspronkelijk uit de jaren 1400, maar werd verwoest door een bomaanslag in 1943. St. Dionysius kerk, maar werd herbouwd in 1950.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn City Hall uit 1952, Vogt Huis uit 1570, Water Tower (31 meter hoog) uit 1928 – waar het observatiedek is open voor het publiek, War Museum met een tentoonstelling van tinnen figuren, City Gallery – een tentoonstelling van werken uit de regio Stuttgart en de Slager Museum ‘Fleischer Deutch Museum.

Het stadspark in Böblingen is een groot recreatiegebied en bezoekerscentrum beschikt over uitstekende mogelijkheden om te winkelen.

Böblingen is ook thermische baden – met zowel een buiten-en binnenbad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Stuttgart, gelegen op 20 km ten oosten van het centrum.