Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bremen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bremen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bremen mini-gids

Autoverhuur Bremen
Autohuur Bremen

Bremen is een stad in het noordwesten van Duitsland, in de staat met dezelfde naam – en heeft 547.000 inwoners (2007).Het is gelegen aan de rivier de Weser – 70 km vanaf de monding van de Noordzee, en is de tweede belangrijkste haven (na Hamburg ).Bremen is ook een belangrijk spoorwegknooppunt.

Oude Stad met de 6-meter hoge standbeeld en Roland Hall uit de jaren 1400 is de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden in Bremen, en beide zijn opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit is ook het mooie Bremer Dom – de kathedraal van 1000, de Kathedraal Museum.

Andere bezienswaardigheden in Bremen zijn Liebfrauenkirche uit de 1000’s, Übersee Museum Bremen – etnografisch museum met uitgebreide collectie, Kunsthalle – met een collectie van Europese kunst uit de Middeleeuwen tot heden, waaronder werken van Van Gogh, Manet, Monet en Degas,

Neues Museum Weserburg – een van de grootste musea in Duitsland voor moderne kunst, Schönebeck kasteel dat centrum herbergt een maritiem museum en het Universum Bremen – interactieve populaire wetenschap voor het hele gezin.

Bremen heeft ook talloze monumenten en standbeelden in de stad, evenals verscheidene parken en recreatiegebieden.

Bovendien, goede winkels en een bruisend nachtleven met vele restaurants, pubs en nachtclubs.

De internationale luchthaven van Bremen Airport ligt op slechts 3,5 km ten zuiden van het centrum.