Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bremerhaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bremerhaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bremerhaven mini-gids

Autoverhuur Bremerhaven
Autohuur Bremerhaven

De havenstad Bremerhaven (114,500 inwoners in 2009) gelegen in het westelijke deel van Noord-Duitsland – waar de rivier de Weser uitmondt in de Noordzee – en behoort tot de deelstaat Bremen.Bremerhaven is de grootste vissen van Duitsland haven, met een moderne havenfaciliteiten.

Een van de meest beroemde bezienswaardigheden van de stad zijn Simon-Losch Vuurtoren – een baken van 1853. Andere bezienswaardigheden zijn in BremerhavenScheepvaart Museum, “Klimahus Bremerhaven” – waar je meer kunt leren over het klimaat, het weer en wind door middel van interactieve opstellingen en ‘Model Town “- een gedetailleerde kopie van Bremerhaven in miniatuur.

Speckenbütteler Park is ook een belangrijke toeristische attractie in Bremerhaven – gelegen op het platteland. De plaats is een groot recreatiegebied en tuinen in het park heeft verschillende thema’s – met inbegrip een geur en meditatie tuin.De kunstliefhebbers moet u naar de “Kunsthalle” – met inbegrip Tentoonstelling van schilderijen uit de jaren 1800 en hedendaagse kunst.

De stad heeft diverse attracties voor het hele gezin, met inbegrip van Sea Zoo – dierentuin en het aquarium waar bezoekers kunnen zien pinguïns, ijsberen, poolvossen, zeehonden, enz.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het vliegveld van Bremen, gelegen 71 km ten zuiden van Bremerhaven.