Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bruchsal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bruchsal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bruchsal mini-gids

Autoverhuur Bruchsal
Autohuur Bruchsal

Bruchsal is gelegen in het zuidwesten van Duitsland – Baden-Württemberg – en heeft 42.500 inwoners (2009).Bruchsal is een historische stad in het district Karlsruhe, de eerste keer beschreven in 900 n. Chr. Aan het eind van de jaren 1800 was Bruchsal een belangrijk industrieel en spoorwegknooppunt.

De belangrijkste toeristische attractie is Schloss Bruchsal – de prachtige barokke kasteel uit 1722, met zijn wereldberoemde trappenhuis van Balthasar Neumann. Het kasteel herbergt diverse musea in de dag – met inbegrip van Music Box Museum en Badische Landes Museum – met haar kunst-historische tentoonstelling. Outdoor bezoekers kunnen een wandeling het prachtige park van het kasteel.

 

Een andere bezienswaardigheid in de stad is de barokke kerk van St. Peter uit de jaren 1750. Bruchsal heeft ook diverse parken en recreatiegebieden, sportcentrum met binnen-en buitenzwembad, golf, theater, restaurants en uitgaansgelegenheden.

De stad huisvest een aantal jaarlijkse festivals – waaronder de beroemde asparguesfestivalen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Baden-Baden/Karlsruhe Airport, gelegen 66 km ten zuidwesten van Bruchsal.