Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cuxhaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cuxhaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cuxhaven mini-gids

Autoverhuur Cuxhaven
Autohuur Cuxhaven

De haven van de stad Cuxhaven is gelegen in het noordwesten van Duitsland, en behoort tot de deelstaat Neder-Saksen.De stad telt ongeveer 51.000 inwoners (2008), en is de plaats waar de rivier de Elbe uitmondt in de Noordzee. Toerisme en visserij zijn de belangrijkste bron van inkomsten.

Cuxhaven is bekend dat het een mooi strand en in de zomer resort met zandstranden en goede mogelijkheden voor watersport zijn. Een paar kilometer buiten de stad ligt het eiland Neuwerk, en wanneer het eb is kun je de hele wandeling naar het eiland. Een populaire attractie is de vuurtoren op Neuwerk vanaf 1369

Een andere toeristische attractie in Cuxhaven is Schloss Ritzebüttel – een kasteel uit de 1300s, dat is open voor het publiek, en is omgeven door prachtige tuinen.

Andere bezienswaardigheden in de stad: Vis Museum, Fort Kugelbake – een historische marine fort uit de late 1800’s, Schip Museum – met inbegrip van scheepsmodellen, schilderijen, Museum van de Stad met de lokale geschiedenis vertoont evenals de oude watertoren uit 1897.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het vliegveld van Bremen, ligt 104 km ten zuiden van Cuxhaven