Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dachau

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dachau zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dachau mini-gids

Autoverhuur Dachau
Autohuur Dachau

Dachau is gelegen in het zuiden van Duitsland aan de rivier de Amper – een paar kilometer van München, en behoort tot de deelstaat Beieren.Dachau heeft 41.000 inwoners (2008), en is een industriële stad.

Dachau heeft een rijk cultureel leven, en in de oude stad is historische gebouwen, musea en kunstgalerijen.

Een belangrijke toeristische attractie in de stad is Dachau Palace uit 1700, gelegen op een heuvel. Het kasteel is open voor het publiek, en de plaats is omgeven door prachtige tuinen.

Overige attracties in de stad is de katholieke kerk van St. James uit 1625 – met zijn 44 meter hoge toren uit 1678, Water Tower, uit 1910 en de “Neue Gallerie Dachau” – van de stad galerij met een tentoonstelling van hedendaagse kunst.

Concentratiekamp Dachau was het eerste kamp in Duitsland – begon in 1933. Ten minste 190.000 gevangenen stierven hier tijdens de 13 jaar werd de site operationeel is, en samen met het concentratiekamp in Auschwitz datsja is een symbool geworden van de nazi-concentratiekampen. Het kamp is nu een gedenkteken en de plaats wordt bezocht door meer dan 600.000 per jaar.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het vliegveld van München, ligt 30 km ten noordoosten van Dachau.