Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Detmold

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Detmold zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Detmold mini-gids

Autoverhuur Detmold

Autohuur Detmold

Detmold is gelegen ten noordoosten van de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen en telt ongeveer 80.000 inwoners (2010).Detmold heeft vele historische gebouwen en monumenten, en staat bekend om zijn rijke culturele leven – iets dat veel toeristen trekt naar de stad.

De belangrijkste toeristische attractie is gelegen op 7 mijl van het centrum van het Teutoburger Woud. Hier is het 57 meter hoge Hermann Monument,   in het geheugen van de Slag om de plaats – toen de Duitsers versloeg de Romeinen in 9 na ChrKr. Teutoburger Wald heeft ook geweldige wandelroutes en de nabijheid van het monument is “Vogel Park Heiligenstadt-Partenkirchen” – een mooie vogel park met talloze fulglearter – met inbegrip van papegaaien. Andere dieren kunnen hier bekeken worden.

Andere toeristische attracties in Detmold is: Schloss Detmold, het Koninklijk Paleis in het centrum – waar delen van het gebouw dateert uit 1366, Westfälische Openluchtmuseum – grootste open Duitsland lucht museum met meer dan 100 gereconstrueerde gebouwen, tuinen en weilanden, “Land Theater Detmold” – van de stad theater, dat werd voor het eerst genoemde i1825 en Martin Luther Kerk uit 1898 – in de neo-gotische stijl.

Detmold heeft ook goede winkels, een bruisend nachtleven en diverse jaarlijkse festivals en culturele evenementen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Paderborn Lippstadt Airport , gelegen 54 km ten zuiden van Detmold.

Nederlands