Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Dortmond

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dortmond zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dortmond mini-gids

Autoverhuur Dortmond

Autohuur Dortmond

Dortmond in het Ruhrgebied in het westelijke deel van Duitsland , en behoort tot de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen.De stad telt ongeveer 600.000 inwoners en staat bekend als “de groene stad”, vanwege zijn vele bossen, rivieren, agrarische gebieden en parken.

Dortmond is de grootste Europese haven gracht, gelegen aan het Dortmond-Ems-kanaal – en het Ruhrgebied verbindt met de Noordzee.

De stad werd zwaar beschadigd tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog, en hebben daarom weinig historische gebouwen. Toch hebben sommige monumenten herbouwd, met inbegrip van St. Reinoldi Kerk en de St. Mary’s Church – zowel uit de jaren na 1200.

Andere bezienswaardigheden in Dortmond is: De oude haven gebouw uit 1898 met zijn 38 meter hoge toren, “Museum Ostwall ben” – tentoonstelling van moderne kunst met schilderijen, sculpturen en foto’s, theater gebouw, “Opernhaus” uit 1958 en het Natural History museum – opgericht in 1912. De stad heeft ook de botanische tuinen en dierentuinen.

Dortmond is ook bekend voor zijn jaarlijkse kerstmarkt, die een van de grootste Duitse.

De internationale luchthaven van Dortmond – Dortmond Airport – gelegen 12.6 km ten oosten van het centrum.

Nederlands