Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dresden

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dresden zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dresden mini-gids

Autoverhuur Dresden
Autohuur Dresden

Dresden ligt aan beide zijden van de rivier de Elbe in het oostelijk deel van Duitsland – en de belangrijkste stad in de deelstaat Saksen.De stad heeft 505.000 inwoners (2008) en is een belangrijk knooppunt van wegen en spoor. De afstand tot de Tsjechische grens ligt op slechts 47 km.

Dresden is een belangrijk centrum voor wetenschap en onderzoek, en is ook internationaal erkend als kunst, theater en muziek stad.

Aan de zuidzijde van de rivier ligt de Altstadt – Oude stad waar de meeste toeristische attracties zijn gevestigd. De beroemde park Grosser Garten van 1600 is een belangrijke toeristische attractie en bevat botanische tuinen en dierentuinen, buitenpodium, miniatuur spoorwegen en meer. Er zijn ook ruïnes van het paleis tuin uit 1678 en een mozaïek fontein.

Aan de noordkant van de rivier is Neustadt – New Town, de zakenwijk.

Zwinger Palace is een populaire attractie in Dresden. Het kasteel is oorspronkelijk uit 1700, en heeft   paviljoens, galeries, musea en kunstcollecties.Andere toeristische attracties in de stad: Opera gebouw uit 1878, Desden Palace uit 1700, de kathedraal “Katolische Hofkirche” uit 1700 en de Frauenkirche, met zijn grote gouden koepel – oorspronkelijk uit 1700, maar werd het verwoest tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog en herbouwd in de periode 1993 – 2006.

De stad van de internationale luchthaven – Dresden Airport – ligt 10 km ten noorden van het centrum.