Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Emden

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Emden zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Emden mini-gids

Autoverhuur Emden
Autohuur Emden

Emden is een stad met ca. 52.000 inwoners, gelegen waar de rivier de Ems haar uitlaat in de Noordzee heeft. Geografisch behoort de stad tot de regio Oost-Friesland, Neder-Saksen.

De stad kan leiden haar geschiedenis teruggaat tot 700’s – en sinds de late 1800’s, toen Dortmond-Ems-kanaal werd geopend, Emden is de belangrijkste haven voor de industriële bedrijven in het Ruhrgebied. Er zijn weinig historische gebouwen te zien in Emden, die de meeste van de stad veroorzaakt werd verwoest tijdens de 2e De Tweede Wereldoorlog. Verbouwing gehouden op tot het einde van de jaren 1960.

 

Emdens meest bekende attractie is de grote, moderne Kunsthalle. Een andere culturele gebouwen die de belangstelling van velen, de concertzaal Nordseehalle oproept. Anders wordt de oude stad grote kerk – Die Grosse Kirche – genoemd. Zij werden het slachtoffer van geallieerde bombardementen op Duitsland in de laatste fase van de 2 De Tweede Wereldoorlog, maar werd gedeeltelijk herbouwd.Het is echter niet had een functioneren als een kerk in de naoorlogse periode. Vandaag herbergt ze een van de grootste theologische bibliotheek van Duitsland – John-a Lasco Bibliothek-. Ook Emdens monumentale hal luisteren naar de bezienswaardigheden. Het was oorspronkelijk gebouwd in 1575 – maar werd heropend in 1962 na een uitgebreide reconstructie / restauratie.

De regionale luchthaven Emden Airport is gelegen op 5 km ten noordoosten van het centrum.