Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Erfurt

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Erfurt zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Erfurt mini-gids

Autoverhuur Erfurt

Autohuur Erfurt

Erfurt, waar ca. heeft. 200.000 inwoners, is de hoofdstad van de centrale Duitse deelstaat Thüringen. Het is gelegen aan de rivier de Gera en wordt het eerst genoemd in historische documenten in 742

Erfurt werd bij de Duitse steden, die grote schade ondervonden tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog. Daarom is het middeleeuwse stadscentrum nog steeds intact – en vervolgens ook de stad de meest bezochte toeristische attractie. Onder de vele interessante historische gebouwen bevinden zich de twee monumentale kathedralen Erfurt Dom en St. Severikirche – gelegen naast elkaar.

Een andere belangrijke attractie is Krämerbrücke – een overdekte brug over de rivier de Gera, gebouwd in 1325 Anders, de oude Augustinus genoemd (waar Martin Luther studeerde een paar jaar rond 1505), evenals in Europa oudste Joodse synagoge (gebouwd ca. 1100).

Erfurt is ook een belangrijke museumsby. Onder de vele interessante bezienswaardigheden hier is de Stadt Museum Erfurt (het documenteren van de stad uitgebreide geschiedenis), Anger Museum (met middeleeuwse kunst uit Thüringen) en het Haus zum Roten Ochsen, die de Kunsthalle Erfurt (huizen met wisselende exposities van hedendaagse kunst).

Luchthaven Erfurt Airport is ca. 6 km ten westen van Erfurt stadscentrum

Nederlands