Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Essen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Essen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Essen mini-gids

Autoverhuur Essen
Autohuur Essen

Essen is de grootste stad in het Ruhrgebied industriële zone in Noord-Rijnland-Westfalen. Het heeft 586.000 inwoners en is daarmee de op zeven na grootste stad in het geheel Duitsland. Het was al opgericht in het jaar 845 ADKr. – En is aangewezen als Culturele Hoofdstad van Europa in 2010.

Er is bijna geen overlevende historische gebouwen in Essen, dat is omdat de stad werd vrijwel weggevaagd tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog. Een mijlpaal in de hedendaagse kunst in de stad Essen zaal, die is Duitsland’s hoogste – een wolkenkrabber van 120 meter boven het maaiveld stijgt.

Echter, er zijn een paar attracties in de vooroorlogse stad, zoals de monumentale landgoed Villa Hügel wat uit het centrum, gebouwd in 1873 als prive-woning van de beroemde industriële familie Krupp. Vandaag het landgoed is de thuisbasis van een kunstmuseum. De wijk Margarethenhöhe (vernoemd naar Margarethe Krupp) moet worden vermeld. Het werd gebouwd in 1909-1920 door de prioden architect Georg Metzendorf -, en indien als gevolg van de vele groene gebieden, ook wel de “Garden City”. Een ander speciaal kenmerk van de stad is dat geen enkel gebouw gevels gelijk zijn.

Natuurlijk, de industriële stad van Essen ook culturele relikwieën betrekking tot haar werkzaamheden geschiedenis. Zeche Zollverein is gesloten – maar het museum gerestaureerd doeleinden mijnbouw faciliteit, die vandaag op de UNESCO World Heritage List.

Luchthaven Essen / Mülheim is over. 8 km ten zuidwesten van het centrum.