Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Ettlingen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ettlingen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ettlingen mini-gids

Autoverhuur Ettlingen

Autohuur Ettlingen

Ettlingen is een belangrijk verkeersknooppunt reeds in de Romeinse tijd – en wordt genoemd in historische bronnen als de stad van de 700’s. De oude stad heeft zijn middeleeuwse karakter nog steeds intact, en tussen de attracties vinden we de overblijfselen van de oude stadsmuren en een indrukwekkend kasteel bedrijf, waar de oudste delen zijn uit de jaren na 1200.

Andere bezienswaardigheden van de oude stadhuistoren – ook uit de jaren 1200 – wordt genoemd. Het stadhuis, dat is ook een attractie, maakt deel uit jongere (opgenomen in 1738). Een bijzondere eigenschap van het oude centrum van de stad zijn ook diverse fonteinen, die hier heeft gestaan sinds de Middeleeuwen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Karsruhe / Baden-Baden Airport, 7 km ten noordwesten van Ettlingen.

Nederlands