Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Frankfurt Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Frankfurt Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Frankfurt Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Frankfurt Luchthaven
Autohuur Frankfurt Luchthaven

Frankfurt Airport (FRA) is gelegen op 12 km ten zuidwesten van het centrum van Frankfurt in Duitsland. Er zijn goede bus-en treindiensten tussen Frankfurt en de luchthaven. De auto bedrijven, zowel op klem 1 en 2, zijn deze Nationale Alamo, Hertx, Sixt, Avis.Dollar, Trifty, Enterprise en Europcar.

Ongeveer 52 miljoen passagiers een bezoek aan de luchthaven van Frankfurt in 2006 en is daarmee de grootste in Duitsland en de 3e grootste in Europa. Het is de drukste luchthaven in Europa als het gaat om vrachtvervoer. Van Frankfurt, een reis rechtstreeks naar de meeste bestemmingen wereldwijd. Het is de belangrijkste hub voor Air India, Condor Flugdienst en Lufthansa. Een nieuwe terminal werd voltooid in 2007.

Frankfurt Airport heeft een uitgebreid aanbod aan eet-en drinkgelegenheden en alle 130 verschillende winkels waar een aantal van hen bevinden zich in een winkelcentrum dat geopend in juli 2009. Sommige voorzieningen zijn banken, draadloos internet, business center, VIP-lounge, kinderspeelplaatsen, apotheken en de gezondheidszorg. Het Sheraton Hotel is verbonden met Terminal 1, en er is een 20-eeuwse hotels in de buurt die loopt shuttle bussen naar.