Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Greifswald

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Greifswald zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Greifswald mini-gids

Autoverhuur Greifswald
Autohuur Greifswald

Greifswald is gelegen in het noordoosten van Duitsland, aan de rivier de Ryck, die uitmondt in de Oostzee.De stad heeft 54.000 inwoners (2007) en behoort tot de deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren. Greifswald is een zeehaven, industriële en universitaire stad, die heeft ook een rijk cultureel leven – in het theater, musea en diverse historische gebouwen. De universiteit werd opgericht in 1456 en is een van de oudste in Europa.

In de Altstadt – Old Town – er zijn veel mooie middeleeuwse gebouwen. Enkele van de meest bezochte St Mary’s Church, James Kerk en de St. Nicolaaskerk – alle uit 1200 – en 1300’s. De Marktplatz met het stadhuis uit de jaren 1400 zijn een bezoek waard.

Een belangrijke toeristische attractie in Greifswald is Pommersches Landes Museum – een museum met exposities op het gebied van geologie, archeologie, folklore en kunst.

Een paar mijl ten oosten van de stad vissersdorp Wieck is een populaire excursie voor toeristen in Greifswald. Wieck heeft een aangename sfeer van de zee – en hier zijn er verschillende pittoreske vissershaven huis en monastieke ruïnes brand van 1199

Anders, Greifswald en bieden de bezoekers een uitstekende mogelijkheden om te zwemmen met zandstranden en vele recreatieve gebieden.

De dichtstbijzijnde regionale luchthaven is Heringsdorft Airport, gelegen 70 km ten zuidoosten van Greifswald.

Als alternatief, de luchthaven Rostock – Laage Airport is het gebruikt.Deze bevindt zich 106 km ten westen van Greifswald.