Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hameln

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hameln zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hameln mini-gids

Autoverhuur Hameln
Autohuur Hameln

Hameln ligt in het noordelijke deel van Duitsland, aan de rivier de Weser in Nedersaksen.De stad telt ongeveer 58.300 inwoners (2008). De stad heeft een geweldige locatie tussen de bergen Weserbergland (west) en Lein Bergland (Oost). De bergen zijn populaire recreatiegebieden voor zowel wandelaars en fietsers.

Hamelin is bekend door de ‘Rattenvanger van Hameln’ – een middeleeuws volksverhaal, die wordt bewaard en gelezen door mensen over de hele wereld door middel van de gebroeders Grimm de interpretatie van 1816. Elke zomer het verhaal gedramatiseerd in verschillende delen van Hamelen – dat is een populaire toeristische attractie.

Hamelin is een historische stad met veel vakwerkhuizen en stenen huizen uit de Renaissance. St. Bonifatius kathedraal in gotische stijl –   oorspronkelijk uit 1000 – is de stad de oudste kerk.In het oude centrum kunt u ook terecht op de gezellige terrasjes en kleine, gezellige winkeltjes.

Andere toeristische attracties in Hameln is inclusief “Rattenfängerhaus” uit 1602 – met een oude inscriptie “Rattenvanger van Hamelen”, “Stiftsherrenhaus” uit 1558,”Klütturm” (een 23 meter hoge uitkijktoren uit 1887, gelegen in de bergen doek) – evenals haar eigen bilmuseum.Daarnaast is het populair om een tour te nemen met een van de rondvaartboten op de rivier de Weser.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het vliegveld van Hannover, gelegen 68 km ten noordoosten van Hamelen.