Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hamm

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hamm zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hamm mini-gids

Autoverhuur Hamm
Autohuur Hamm

Hamm is gelegen in het westelijke deel van Duitsland, vlakbij de rivier de Lippe, en heeft ongeveer 184.000 inwoners (2008).De stad behoort tot de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, gelegen in de oostelijke rand van het Ruhrgebied.

Hamm is een belangrijk spoorwegknooppunt, en zowel de mijnbouw en staalindustrie zijn belangrijke industrieën.

Het beroemdste gebouw is het “Glazen olifant” in Maximillan Park. De 35 meter hoge gebouw herbergt een tropehus, dat is een belangrijke toeristische attractie.

Andere toeristische attracties in de stad is Paul’s kerk in gotische stijl uit 1275, de Katholieke St. Agnes kerk uit 1515, Gustav Lübcke Museum (met kunstwerken uit de jaren 1900, alsmede een collectie Egyptische kunst), het Koninklijk Paleis Heessen (oorspronkelijk uit de jaren 1200) “Mark Burg” (een fort in 1198), Hamm Zoo (dierentuin, waarin ook een museum voor natuurlijke historie), Sri Kamadchi Ampal (een van de grootste hindoe-Europa tempels, gebouwd in 2002) – en het spoorwegmuseum, waar bezoekers kunnen reizen met een historische stoomtrein.

Hamm heeft ook goed winkelen. Er zijn vele winkels, warenhuizen, winkelcentra en – gastheren en de stad tal van jaarlijkse festivals.

Hamm ligt direct aan de snelweg (Autobahn) A44 – tussen A1 en A2.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Dortmond Airport, gelegen 32 km ten zuidwesten van Hamm.