Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hannover

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hannover zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hannover mini-gids

Autoverhuur Hannover
Autohuur Hannover

Hannover – welke heeft 523.000 inwoners (2008) – Gelegen in het noordelijke deel Duitsland, aan de rivier de Leine, is de hoofdstad van Nedersaksen.

Hannover is een beroemde expositie-en congrescentrum, en heeft tevens een rijk cultureel leven met tal van musea, galeries, opera, theater-en concertzalen.Bovendien is de stad een belangrijk spoorwegknooppunt.

Hannover werd gesticht in 900, en in de Altstadt – Old Town – zijn verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder een aantal middeleeuwse gebouwen.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties is de “Landesmuseum Hannover (staat museum met tentoonstellingen van kunst, archeologie en etnologie),” Sprengel Museum Hannover “(kunstmuseum met werken uit de jaren 1900), Operahaus uit 1845, het oude stadhuis uit 1500, Marktkirche (van de 1300), het nieuwe stadhuis uit 1913 met zijn prachtige tuin, kasteel Landes Trost uit 1573 – evenals zowel een botanische tuinen en dierentuinen.

In de zomer zijn er goede mogelijkheden om te zwemmen bij de kunstmatige Maschsee – met prachtige zandstranden en mogelijkheden voor watersport.

De stad heeft haar eigen luchthaven – Hannover Airport – ligt 12 km ten noorden van het centrum.