Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Heidelberg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Heidelberg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Heidelberg mini-gids

Autoverhuur Heidelberg
Autohuur Heidelberg

Heidelberg is gelegen in het zuidwestelijke deel van Duitsland en behoort tot de deelstaat Baden-Württemberg.De stad heeft 145.000 inwoners (2008), en heeft een prachtige ligging aan de oevers van de rivier de Neckar, die in de Rijn stroomt te Mannheim stad – 22 km ten noordwesten van Heidelberg. De stad heeft een rijk cultureel leven van meer dan 20 musea en galeries – en een sculptuur park – en staat bekend om zijn jaarlijkse festival voor klassieke muziek “Heidelberger Frühling”.

Heidelberg werd opgericht in 1386 en staat bekend om haar schilderachtige oude stad – “Altstadt”. Er zijn ook “Alte Bridge – een oude stenen brug uit 1786 met barokke toren helmen. Een van de grootste toeristische trekpleisters is het kasteel van Heidelberg, waar het oudste deel uit 1294. Het kasteel – ook gelegen in de oude stad – heeft ontvangen sinds enkele toevoegingen in verschillende stijlen, en is omgeven door een prachtig park.

Andere bezienswaardigheden in Heidelberg zijn bl. a. Karl Groot “(een triumfbue vanaf 1775),” Heidelberger Kunstverein “(met een tentoonstelling van internationale hedendaagse kunst), de stad Bergheim (ten westen van de oude stad – oorspronkelijk een historisch dorp) Heilige Geest Kerk uit de 1300s, de Jezuïtische van 1712 – plus Heidelberg Zoo.

De dichtstbijzijnde regionale luchthaven is Mannheim City Airport, gelegen 16.7 km ten noordwesten van Heidelberg.