Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Jena

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jena zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jena mini-gids

Autoverhuur Jena
Autohuur Jena – Foto: © Jose Manuel Segovia

Jena is gelegen in het centrale deel van Duitsland, aan de rivier de Saale, en heeft ongeveer 102.700 inwoners (2008).De stad behoort tot de deelstaat Thüringen, en staat bekend om haar universiteit, opgericht in 1558.

Jena werd gecharterd in 1322, en sden het midden van de jaren 1800, de stad is wereldwijd bekend om haar optische industrie (Carl Zeiss). Het is ook een belangrijk spoorwegknooppunt.

Jena heeft een aantal historische sites, bl. a. het stadhuis vanaf 1377 in gotische stijl, “Stadtkirche” (een een kerk gebouwd in de periode 1438-1525) – evenals St. Michael’s Church uit de jaren na 1200.

Andere toeristische attracties zijn onder andere de 128 meter hoge JenTower met restaurant Scala en observatiedek – waar bezoekers een spectaculair panoramisch uitzicht over de stad en omliggende gebieden, Planetarium, het astronomisch observatorium, botanische tuin, stadsmuseum Göhren (een plaatselijke museum voor geschiedenis en ook dat heeft een kunstgalerie), glas museum, gptisk museum – en een Letterkundig Museum, gevestigd in het voormalige woonhuis van de filosoof John Gottlieb Fichte.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Erfurt Airport, gelegen 71 km ten westen van Jena.