Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kassel

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kassel zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kassel mini-gids

Autoverhuur Kassel
Autohuur Kassel

Kassel is gelegen in het centrale deel van Duitsland, aan de rivier de Fulda, en behoort tot Hessen.De stad heeft ongeveer 200.000 inwoners (2008) en is een belangrijk cultureel centrum voor de regio.

Kassel is beroemd om zijn internationale tentoonstelling “Documenta gehouden om de 5 jaar. De tentoonstelling richt zich op hedendaagse kunst, en zal worden gehouden de volgende keer in 2012.

De stad heeft enkele populaire attracties, zoals Martin’s Church uit de 1330’s (de stad de grootste kerk), Friedericianum Art Museum, The Brothers Grimm Museum, de Duitse verlies van het museum, Hessischer Landes Museum – Stedelijk Museum en de plaatselijke geschiedenis tentoonstelling van de Middeleeuwen tot de huidige dag.

Wilhelmshöhe Park Berg is een andere belangrijke toeristische attractie in Kassel. Dit is een grote berg park dat ook “Schloss Wilhelmshöhe” uit 1786. Het kasteel (met tentoonstellingen van schilderijen van oude meesters als Rembrandt en Rubens en anderen) is open voor het publiek. Het park bevat ook de stad landmark – het standbeeld van Hercules – is op de top van de berg. Het beeld is gemaakt van koper en werd voltooid in 1701.

Anders, park Karl Schapen op de Fulda is een bezoek waard. Het park stamt uit de jaren 1500, en is bekend om zijn “Orangerie” – oorspronkelijk uit 1710 – met het Planetarium en een kleine botanische tuin.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is het vliegveld van Hannover, ligt 179 km ten noorden van Kassel.