Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Memmingen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Memmingen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Memmingen mini-gids

Autoverhuur Memmingen
Autohuur Memmingen

Memmingen is gelegen in de deelstaat Beieren in Zuid-Duitsland en heeft ongeveer 42.000 inwoners (2008).De stad ligt vlakbij de rivier de Iller – ca. 115 km ten zuidwesten van München.

Memmingen is een middeleeuwse stad – bekend om zijn oude poorten, torens, gevels en prachtige gevels. De stad heeft ook een van de best bewaarde paleizen en forten in het zuiden van Duitsland.

Enkele van de meest bezochte toeristische attracties in Memmingen is: “Frauenkirche” – Onze-Lieve-Vrouwkerk – vanaf 1258, het stadhuis uit 1589 (met een gevel uit 1700), St. Martin’s Church uit 1524 (met zijn indrukwekkende toren), en “Hermansbau “- een barok paleis in 1766 huizen die vandaag de dag de stad museum. Hier kunnen bezoekers meer leren over de geschiedenis van de stad – en John Heiss Gallery zijn ook in het gebouw.

De liefhebbers van kunst ook een bezoek aan de “Mewo Kunsthalle” – met schilderijen uit 1800 – en 1900, die door Zuid-Duitse kunstenaars.

  “Antonierhaus” is ook een veelbezochte toeristische attractie.Het gebouw is een voormalig klooster dateert uit de periode 1200 – 1500, waar de Orde van Anthony woonde.Dit was een tbs, het doel was om de zorg voor zieken, en de volgorde werd vernoemd naar “St. Antonius”. Het gebouw is een culturele geschiedenis van het ziekenhuis, en een kunst-museum met de tentoonstelling van schilderijen en beeldhouwwerken.

Anders Memmingen bieden toeristen grote parken en recreatiegebieden, goede winkels en goede uitgaansgelegenheden.

Het ligt tussen de snelwegen A96 en A7.

De internationale luchthaven Memmingen Allgäu Airport ligt op ca.. 7 km ten oosten van het centrum.