Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Paderborn

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Paderborn zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Paderborn mini-gids

Autoverhuur Paderborn
Autohuur Paderborn

Paderborn is gelegen in het westen van Duitsland, aan de rivier Pader in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen.De stad heeft ca. 145.000 inwoners (2008)   – En kan resulteren in haar geschiedenis terug tot de tijd Karel de Grote in de late 700’s.Paderborn is een universiteit sinds 1614.

Een van de attracties in Paderborn, zijn er verschillende interessante musea – waaronder ’s werelds grootste computermuseum, Heinz Nixdorf Museum Forum. Anders, de stad heeft een interessante historische centrum – met inbegrip van met het stadhuis in renaissance stijl uit het begin van 1600. Onder de gebouwen die de aandacht trekt, is ook Residenzschloss Neuhaus uit het jaar 1500.

Paderborn heeft ook een aantal mooie kerken. Het is vooral de Dom van Paderborn de jaren na 1200, maar ook de prachtige Marktkirche (1682) is een populaire toeristische attracties. Daarnaast zijn er diverse originele kloosters en kloosterkerken in de stad – met inbegrip van Abdinghofkloster uit de vroege 1000’s.

Paderborn heeft een reputatie voor een populaire utelivsby, met name op het gebied Hafenviertel zijn er vele restaurants, clubs en zogenaamde “Studentenkneipen.

De luchthaven Paderborn / Lippstadt Airport ligt op 15 km ten zuidwesten van het centrum.