Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Rheine

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rheine zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rheine mini-gids

Autoverhuur Rheine

Autohuur Rheine – Foto: © Tubantia

Rheine, van de ca.. 77.000 inwoners (2008), gelegen aan de rivier de Ems in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen – alle in West- Duitsland .De stad ontving haar handelspartners rechten in 1327, maar werd volledig vernield tijdens de 30-jarige oorlog in de jaren 1600.

Een van de belangrijkste attracties zijn Rheine Kloster Bent Lage, die werd opgericht in 1437, maar pas invullen 200 jaar later. Vandaag opereert het voormalige klooster als museum. Een grote trekpleister van een andere soort is de oude zoutmijnen zoutoplossing Gottesgabe uit de jaren 1400 – nu ook een museum.

Naast het historische stadsplein Marcoplein is de middeleeuwse kerk van St. Dionysius – en op de naburige eigendom, vinden we dat ongeveer 100 jaar oude St. Antonius Kirche, met de hoogste kerktoren in Westfalen (102 meter) heeft.

Een populaire bestemmingen voor gezinnen met kinderen in de dierentuin van Rheine NaturZoo, die werd opgericht in 1936. Er zijn 300 verschillende diersoorten.

De dichtstbijzijnde luchthaven is luchthaven Münster / Osnabrück – ca. 25 km ten zuid-oosten van Rheine.

Nederlands