Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Stade

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Stade zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Stade mini-gids

Autoverhuur Stade
Autohuur Stade

Stade is gelegen in het Noord-Duitse deelstaat Neder-Saksen – ca. 50 km ten westen van Hamburg – en heeft ca..46.000 inwoners (2008). River Schwinger, dat is een zijrivier van de Elbe, stroomt door de stad. Stade is bekend sinds de 800’s en eventueel Noord-Duitsland’s oudste stad.Het haar handelspartners rechten ontvangen in 1209 – en was op het moment dat een lid van de invloedrijke Hanze. In het eerste deel van de jaren 1600 werd de stad afwisselend in Deense en Zweedse handen – en in de periode 1645-1719 was het Stade een Zweedse stad.

Onder de architectonische behandelt in het oude stadsdeel (Altstadt), vinden we de twee middeleeuwse kerken (met latere uitbreidingen) St. Cosmae en St. Wilhedi.Bovendien is de Altstadt op zichzelf al een attractie, waar dergelijke vakwerkhuizen in de oude Hanzestad poort biedt een uitgebreide, de historische gebouwen.

Het is helemaal een interessante eigenschap van het stadsgezicht dat de verschillende historische tijdperken kan ‘gelezen’ in de architectuur. Zo, vandaag hebben we – naast de “Hanzestad” – ook een dergelijke ervaring “Zweedse stad” en “barokke stad” Stade. En toch blijft er van de oude vestingwerken die de Zweden gebouwd in het midden van de jaren 1600.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Hamburg, ligt op ca.. 64 km oost-noordoosten van Stade.