Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Suhl

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Suhl zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Suhl mini-gids

Autoverhuur Suhl
Autohuur Suhl – Foto: © Mazbln

Suhl is gelegen in de deelstaat Thüringen – het hart van Duitsland – en heeft ca..45.000 inwoners (2008). De stad, die haar handelspartners rechten ontvangen in 1527, was lange tijd vooral bekend om zijn productie van wapens – in het bijzonder geweren.

Een van de meest populaire attracties is natuurlijk, een wapenmuseum. Het houdt een deel van het historische gebouw Maltzhaus (gebouwd in 1663), deels in een modern gebouw complex. En in de grote, moderne congrescentrum Suhl vinden van een interessante auto museum. Hier zijn geregeld ook groter theater en concerten.

Onder de historische gebouwen hebben zeer weinig van de grote kerken worden genoemd – onder andere St. Marienkirche (ca. 1490),   Pfarrkirche St. Ulrich (1503) en Gottessackenkirche (1555).Een grote trekpleister van een andere aard zijn te vinden net buiten de stad – Biospärereservat Vessertal-Thüringer Wald, een voorbeeld van een speciaal type beschermd gebied dat valt onder de bescherming van UNESCO.

Anders Suhl bekend voor twee belangrijke gebeurtenissen die plaatsvinden hier elke zomer: de alternatieve rock festival “Last Summer Open Air” en cultuur festival “Provinzschrei.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Erfurt Airport, gelegen ca. 45 km ten noordoosten van Suhl.