Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ulm

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ulm zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ulm mini-gids

Autoverhuur Ulm
Autohuur Ulm

Ulm, waarvan ongeveer 120.000 inwoners (2008), gelegen aan de rivier de Donau – in het zuiden van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg heeft. Aan de andere kant van de Donau (maar in de deelstaat Beieren), vinden we de naburige stad Neu-Ulm (Nieuw-Ulm) – en een totale bevolking van ca. 170.000 mensen in de “zustersteden”. Oorspronkelijk was het Neu-Ulm, een stad Ulm, maar in 1810 verdeeld tussen de steden van de oude koninkrijken Württemberg en Beieren.

Ulm werd voor het eerst genoemd in historische bronnen in het jaar 854 ADKr. – En de stad had tot 2 De Tweede Wereldoorlog een aantal bewaard gebleven gebouwen uit de middeleeuwen. Ongeveer 80% van deze, echter, werd volledig verwoest tijdens de 2de De Tweede Wereldoorlog. Sommige zijn herbouwd / gerenoveerd in de naoorlogse periode.

Verreweg de meest bekende attractie is de kathedraal in Ulm Ulmer Münster, die de ’s werelds hoogste kerktoren (161,5 m). Om tot de top heb je alle 753 stappen te beklimmen. Vanaf de top van de toren ziet u helemaal tot aan de Alpen. De kathedraal werd gebouwd in 1377 maar nog niet definitief afgesloten tot 1891.

Onder de andere historische attracties in Ulm, worden de volgende genoemd: Das Steinhaus (de stad het oudste gebouw, gebouwd in ongeveer 1200) en Gänsturm (opgenomen in 1360, het opbouwen van toevoegingen in 1445) – deel van de oude vestingwerken van de stad. Deze toren is bijna net zo krom als de Scheve Toren van Pisa. Het gemeentehuis moet worden gerekend tot de belangrijkste attracties – een gebouw dat oorspronkelijk was als het huis van een handelaar in 1370 opgenomen

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Stuttgart Airport, gelegen ca. 80 km ten noordwesten van Ulm