Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Unna

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Unna zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Unna mini-gids

Autoverhuur Unna

Autohuur Unna – Foto: © Riessdo

Unna is een stad met ca. 70.000 inwoners (2008), dat is gevestigd in West- Duitsland – Noord-Rijnland-Westfalen.In de Middeleeuwen had de stad een centrale positie in de zogenaamde Hellweg – de belangrijkste route tussen oost en west door Duitsland.

Een van de historische bezienswaardigheden van de stad zijn Burg Unna – oorspronkelijk gebouwd in 1400, maar 400 jaar later herbouwd. Het kasteel herbergt nu een stadsmuseum (Hellwegmuseum). Anders, de evangelische Stadkirche, waar het oudste deel dateert uit 1322, genoemd als een van de andere bezienswaardigheden.Bovendien zijn er talrijke, goed bewaard gebleven vakwerkhuizen, gebouwd tussen de jaren 1500 tot de jaren 1800, in de Altstadt (oude stad). Langs de oostzijde van de Altstadt is ook een deel van de oude stadsmuur bewaard gebleven.

Een spectaculaire attractie van meer recente datum is het Zentrum für Internationale Lichtkunst, geopend in 2001. Het is gelegen in een verlaten brouwerij, en is – zoals de naam al zegt – een museum van lyskunst / lichtontwerper. Centraal in deze faciliteit is het licht set, 52 meter hoog, een voormalige brouwerij, schoorsteen. En 10 meter onder de grond is de expositieruimte, waar experimenten met licht en schaduw zorgt voor een mysterieuze, ‘magische’ voelen.

De internationale luchthaven van Dortmond Airport ligt op slechts 5,5 km ten westen van Unna.

Nederlands