Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Villingen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Villingen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Villingen mini-gids

Autoverhuur Villingen
Autohuur Villingen

Villingen – of Villingen-Schwenningen, welke stad nu officieel de naam – is gelegen in het zuiden van Duitsland, vlakbij de grens met Oostenrijk. Het behoort tot de deelstaat Baden-Württemberg, en heeft ongeveer 85.000 inwoners (2008). Brigach rivier loopt door de stad, die een relatief hoge positie (700 m).

Villingen was in de Middeleeuwen een belangrijke Oostenrijkse stad, terwijl Schwenningen was een klein dorpje tot het midden van 1800, toen het nog een uitgebreide klokke-/ur-produksjon daar is gevestigd. In 1972, als de twee steden samengevoegd, hoewel ze nog steeds fysiek gescheiden van elkaar in een plateau.

Een van de meest spannende attracties in Villingen, de oude, middeleeuwse centrum van de stad-achtige. Hier vindt u, onder andere een goed bewaard gebleven stadsmuur met een aantal intacte poorten en torens. Als het gaat om architectuur in het algemeen, vooral het oude stadhuis uit 1534 in laat-gotische vermeld. Een populaire attractie gelegen net buiten het centrum – op een heuvel 778 meter boven de zeespiegel – is Aussichtsturm Wanne, ’s werelds oudste observatietoren in ijzer (in 1888).

Veel bezoekers om hun weg te vinden naar Franziskaner Museum in het hart van Villingen. U kunt zie een tårnur uit 1575 en een Zwarte Woud-horloge uit 1706. Een van de belangrijkste attracties in Schwenningen is Uhrindustriemuseum Das, die de geschiedenis van de stad horloge-industrie documenten.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Stuttgart Airport, gelegen 115 km ten noordoosten van Villingen-Schwenningen.