Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Waiblingen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Waiblingen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Waiblingen mini-gids

Autoverhuur Waiblingen
Autohuur Waiblingen – Foto: © Enslin

Waiblingen is gelegen in de zuidwestelijke hoek van Duitsland – Baden-Württemberg.Het heeft momenteel ongeveer. 53.000 inwoners (2008), en heeft de status van stad sinds 1250 De meeste van de oude stad werd verwoest tijdens de Dertigjarige Oorlog (1634), maar daarna werd herbouwd in de periode 1640 tot 1700. “Nieuw” Waiblingen is zeer goed bewaard gebleven – en is vandaag een belangrijke toeristische attractie.

Van de gebouwen die niet zijn beschadigd, in het bijzonder van de stad genoemd originele fortificatie. Het omvat een stadsmuur en een aantal gate-toren, waar Hochwachturm en Beinsteim Torturm zijn daarvan de bekendste. Ook de stad grote kerk – Michaelskirche – gerekend tot de belangrijkste bezienswaardigheden. Onder de overgebleven gebouwen uit de jaren 1600, een aantal mooie vakwerkhuizen – met inbegrip van de oude stad en de stad – die een uniforme architectonische omgeving vormen. Anders wordt het historische park van Waiblingen Apotheker-Garten met Nikolauskirche zeker een bezoek waard.

Een grote trekpleister van de veel latere datum is Marktdreieck (gebouwd in de jaren 1974 tot 1976) en dat deze huizen de stadsbibliotheek.Dit gebouw is een modernistisch eye-catcher in het midden van de historische architectuur.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Stuttgart Airport, gelegen 29 km ten zuidwesten van Waiblingen.