Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Weinheim

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Weinheim zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Weinheim mini-gids

Autoverhuur Weinheim
Autohuur Weinheim

Weinheim ligt ten noordwesten van de Zuid-Duitse deelstaat Baden-Württemberg ligt, en is een stad met ca. 43.000 inwoners (2008). De afstand sør-/sørvestover naar de grotere steden Heidelberg en Mannheim is ongeveer 10-15 km.

Weinheim wordt vaak “Zwei-Burger-City”, omdat van de twee kastelen als “monitor” van de stad. De oudste van hen, Windeck, was al opgenomen in de 1100S, maar veel beslag in 1674. In de eerste plaats in de jaren 1960, het hele systeem hersteld – en is nu geklasseerd als historisch monument. Wachenburg is veel jonger. Het werd gebouwd in 1900 de 1e eeuw Don decennium – en vandaag met inbegrip een restaurant. Beide kastelen behoren tot de belangrijkste toeristische attracties Weinhems.

Anders zijn er diverse attracties rond het historische plein Mark’s Square in het centrum. Hier vindt u, onder andere Altes Rathaus (oude stadhuis) uit 1557. Het is niet langer is City Hall functies. Na 1 De Tweede Wereldoorlog, zijn ze verhuisd naar Weinheim Schloss te sluiten – een imposant bouwwerk dat werd in verschillende fasen tijdens de periode van omstreeks 1400 tot eind 1800. Het behoorde toe aan de voormalige prins van Kurpfalz.

Van de overige locaties wordt het volgende vermeld: Stadsmuseum (met een waardevolle archeologische collectie), de Botanische Tuinen Schau-und Sichtungsgarten Hermannshof en arboretum (bospark) Exotenwald.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is City Airport Mannheim, gelegen ca. 15 km ten zuidwesten van Weinheim.