Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Wolfsburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Wolfsburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Wolfsburg mini-gids

Autoverhuur Wolfsburg
Autohuur Wolfsburg

Wolfsburg, met ca. 120.000 inwoners (2008), ten oosten van de Noordwest-Duitse deelstaat Nedersaksen ligt. In tegenstelling tot de meeste andere steden in Duitsland is het erg “jong”.Het feit werd opgericht in 1938 zo laat – onder Nazi-overheersing van Adolf Hitler, als een woonruimte voor de werknemers van de onlangs opgerichte fabriek van Volkswagen. Oorspronkelijk was de stad de naam Stadt des KdF Wagens, maar het was veranderd naar Wolfsburg in 1946 – een oproep tot een nabij gelegen Renaissance kasteel.

En net Schloss Wolfsburg, met een geschiedenis die teruggaat tot begin 1300’s, is een van de belangrijkste attracties van de stad. Er zijn echter ook enkele oudere architectuur die voortkomt uit een periode van enkele honderden jaren voordat de stad werd tot – onder andere dingen, Burg Neuhaus (van rond het jaar 1400) en Schloss Fallersleben (1551).

Anders is het, natuurlijk genoeg, moderne architectuur die de stad kenmerkt. Hier, in het bijzonder Alvar Aalto-Kulturhaus-(1962) genoemd – ontworpen door en vernoemd naar de wereldberoemde Finse architect Alvar Aalto. Het Theater Wolfsburg pand dat is gebouwd in 1973, is een monumentaal voorbeeld van de modernistische architectuur.

Onder de vele musea van de stad, is het natuurlijk te vermelden in het bijzonder Die Autostadt, dat is zowel een museum en een pretpark in verband met het Volkswagen-concern.

Anders Wolfsburg bekend als een festival, waar enkele van de belangrijkste jaarlijkse aanbiedingen is het internationale dansfestival Beweging (april / mei), openlucht concerten Jazz ‘n’ Meer (juli / augustus), Gourmet Festival (augustus / september) en een grote markt voor vaartuigen in oktober.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Hannover-Langenhagen Airport, gelegen 90 km ten oosten van Wolfsburg.