Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Johvi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Johvi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Johvi mini-gids

Autoverhuur Johvi
Autohuur Johvi

Jõhvi behoren tot de Estse provincie Ida-Viru in Estland noordoostelijke deel, nabij de Golf van Finland.De stad is de hoofdstad van het graafschap administratief centrum in de gemeente Jõhvi. Het ligt op slechts 50 km tot aan de Russische grens in het oosten. Jõhvi werd voor het eerst genoemd in de jaren 1200 en was toen een dorp en een marktplaats. In 2009 werd het aantal inwoners in de stad van meer dan 16 000

Door zijn strategische ligging, vlakbij de Golf van Finland en de Russische grens stad is meerdere malen aangevallen door de jaren heen. Onder 2 Wereldoorlog II, de oude stad hard geraakt, maar vandaag zijn nog enkele oude gebouwen hier, met inbegrip van St. Michael’s Church, die werd gebouwd in de jaren na 1200. De kelder is gemaakt als een museum. De stad is het cultureel centrum van de nieuwe concerthal die in 2005 geopend. Dit is gedaan concerten, theaterproducties, filmvoorstellingen, feesten en conferenties.

Als u wilt vliegen, kun je de landing op de luchthaven van Tallinn Lennart Meri Tallinn Airport, gelegen bijna 150 km ten westen van Jõhvi.