Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Parnu

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Parnu zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Parnu mini-gids

Parnu
Autohuur Parnu

Pärnu is een stad in Estland zuid-westelijke deel grenst aan de Golf van Riga.De baai is een van de baaien die behoren tot de Baltische Zee of de Baltische Zee als de zee is ook bekend. Het is gelegen aan de rivier Pärnu, nabij de plaats waar de rivier uitmondt in de Golf van Riga. Pärnu werd opgericht in de jaren 1200 en was een belangrijke haven, commercieel en een strategisch punt voor vele jaren. Dit is de derde grootste financiële centrum in het land en de bevolking is nu bijna 45, 000 (2008).

Pärnu Estland beschouwd als zomer-hoofdstad vanwege de uitstekende locatie. De stad is een modern resort dat verleidt met mooie stranden, hotels en restaurants.In de zomer zijn er mogelijkheden voor verschillende watersporten, vissen en wandelen, terwijl de winter is gereserveerd voor skiën en hondenslee. In het centrum zijn er vele oude gebouwen en monumenten, diverse musea en een kleine dierentuin.

De stad dichtstbijzijnde vliegveld is Pärnu luchthaven, die ligt op ca.. 4 km buiten het centrum. Het is hoofdzakelijk aangeboden vluchten binnen het land.