Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Albi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Albi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Albi mini-gids

Autoverhuur Albi

Autohuur Albi

Albi is een stad in het zuiden van Frankrijk .Het ligt op ca.. 70 km ten noordoosten van Toulouse, op de rivier de Tarn. Ca. 66.000 mensen wonen in Albi.

De stad is misschien het best bekend als de kunstenaar Toulouse-Lautrec woonplaats. In Toulouse-Lautrec museum kunnen bezoekers zien meer dan 1.000 werken van de kunstenaar, die een van de meest populaire schilders van Frankrijk. Albi is ook een beroemde gotische kathedraal, Sainte-Cecile, gebouwd in de periode 1282 tot 1390 Het is 113 meter lang, 35 meter breed en 40 meter hoog. De klokkentoren is 78 meter hoog. De kathedraal is de grootste gedecoreerde kathedraal in Europa, dankzij de Renaissance-schilderijen in het gewelf. Dit is ook een bisschoppelijke burcht uit de 1300s, het Palais de la Berbie. Het heeft een zeven meter dikke muren. In 1678 werd het een tuin bij het kasteel. Hier is een van de beste uitzichtpunten over de rivier de Tarn. Dit is waar het museum van de schilder Toulouse-Lautrec is.

Het vliegveld is Toulouse Blagnac ligt op 71 km van het centrum van Albi.

Nederlands