Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Angers

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Angers zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Angers mini-gids

Autoverhuur Angers
Autohuur Angers

Angers is een stad in het noorden van Frankrijk, CA. 90 km ten zuidoosten van Nantes en 300 kilometer ten zuidwesten van Parijs. Angers is gelegen aan de rivier Maine, acht mijl uit de monding van de rivier de Loire. We wonen ca. 156.000 inwoners in de stad, 230.000 inclusief voorsteden.

Angers heeft een rijke historie. In een byborg uit de Middeleeuwen met 17 torens, het is een 100 meter lange beroemde wandtapijten die Apocalyps verbeeldt. De stad heeft ook een prachtige gotische kathedraal. Er zijn verschillende musea in de stad, waaronder het Art Museum en het Musee des Beaux Arts d’Angers. De voormalige Barrault-residentie uit de jaren 1500 heeft gevestigd van een kunstcollectie met schilderijen van onder anderen Chardin, Watteau en Boucher, sinds 1796. In Angers is ook 13 kloosters, waarvan David d’Angers is de grootste. In dit klooster zijn er een aantal werken in marmer en bronzen beelden. De stad heeft ook een museum van gamers. Angers heeft ook een aantal bioscopen en heeft een goede nachtleven.

Luchthaven Nantes Atlantique ligt op ca.. 100 kilometer van Angers.