Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Angoulême

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Angoulême zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Angoulême mini-gids

Autoverhuur Angoulême
Autohuur Angoulême

Angoulême is een stad in het zuidwesten van Frankrijk aan de rivier de Charente.De stad is de hoofdstad van het Ministerie van de Charente. De stad heeft 43.000 inwoners in het centrum van de stad, met 104.000 voorsteden.

Angoulême werd binnengevallen door de Romeinen in 900, toen werd het de hoofdstad van het graafschap Angoumois. In 1360 viel de stad in Britse handen, voordat het werd weer Frans in 1373. De stad is beroemd voor St. Pierre kathedraal, gebouwd tussen 1105 en 1128. Het is in Byzantijnse stijl en is ingericht. Hotel de Ville is gevestigd in een kasteel en bevat een museum met kunst en archeologie. Angoulême heeft een cartoon museum, Centre International de la Bande dessinee, en een productie van papier museum, Atelier Musee du Papier. De stad in verband met animatie, illustratie en grafische kunsten te regelen Internationaal stripfestival van Angoulême in januari van elk jaar. Het festival heeft ca.. 250.000 bezoekers uit de hele wereld. In december heeft de stad huisvest een animatie technologie festival.

De luchthaven Angoulême-Brie Champniers Angoulême Cognac of zoals het ook bekend, liggger ca. 15 km ten noordoosten van de stad.