Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Annecy

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Annecy zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Annecy mini-gids

Autoverhuur Annecy
Autohuur Annecy

Annecy is een stad in het oosten van Frankrijk. Het ligt 33 km ten zuiden van Genève, bij de noord-westkant van de 14-mijl meer van Annecy. Annecy is de hoofdstad van het departement Haute-Savoie. De stad heeft ca. 50.000 inwoners in het centrum van de stad, met 137.000 voorsteden. Meer kanalen loopt door het centrum van de stad.

Annecy is een toeristisch stadje gelegen in het noordelijke deel van de Franse Alpen. De middeleeuwse stad is rond een kasteel uit de jaren 1400. De stad was een belangrijke katholieke centrum tijdens de Reformatie, en er zijn ook een laat-gotische kathedraal. Annecy was in Franse handen in 1860. Aan het begin van augustus, hield een festival op het meer met vuurwerk en entertainment. De stad is ook bekend om zijn animatie festival dat plaatsvindt in juni van elk jaar.

Annecy Airport – Meythet ligt zes kilometer buiten het centrum van Annecy en de luchthaven van Genève ligt op 50 mijl afstand. Er zijn bussen tussen Genève en Annecy.