Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Avignon

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Avignon zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Avignon mini-gids

Avignon
Autohuur Avignon

Avignon ligt op de linkeroever van de rivier de Rhône, in het noordelijke deel van de Provence in Zuid-Frankrijk – in het bijzonder, het Ministerie van de Vaucluse.De stad heeft ca. 95.000 inwoners, maar neemt men het hele grootstedelijk gebied, de bevolking stijgt tot bijna het dubbele.

Avignon oudste geschiedenis gaat terug tot de oudheid, maar de stad had zijn hoogtijdagen in de eerste helft van 1300’s – een periode waarin het was een pauselijke residentie. Vanaf het moment komt van Avignon meest beroemde gebouwen: Palais des Papes (pauselijk paleis).

Anders is het een aantal historische monumenten en andere bezienswaardigheden in Avignon. Een van de meest populaire zijn de brug Pont d’Avignon, middeleeuwse fort Ramp Kunsten en de kathedraal van Notre Dame des Doms (met paus Johannes 22s Mausoleum). Er zijn ook een aantal verschillende musea in de stad.

Onder de gebeurtenissen die mensen hier te trekken, moet eerst en vooral, is het festival van Avignon vermeld. Het is een grote internationale theaterfestival is gehouden hier elke zomer sinds 1947. Op haar hoogtepunt meer dan 100.000 mensen bezochten dit festival.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeroport d’Avignon-Caumont, CA. 8 km. ten zuidoosten van de stad.